Together we're Stronger

Toen iemand Victor Hugo vroeg wat hij het belangrijkste vond om te slagen: geld, hard werken of hersenen antwoordde hij: 'Als u op een driewieler zit, welk wiel is dan het voornaamste?'

C.O.I. is de 'driewieler' op het pad dat naar uw succes leidt. Mogen we ons voorstellen..!

Sjoerd de Graaff
Founder

Een wereld creëren waarin mensen zich thuis voelen. Dat is mijn drijfveer en hierdoor heb ik inmiddels 28 jaar een succesvolle onderneming. De ondernemersgeest is er met de paplepel thuis ingegoten sinds mijn geboorte in 1963 (te Rotterdam). Als gecertificeerd leiderschapscoach ondersteun ik de laatste 12 jaar diverse bedrijven in hun ontwikkeling. 

Mijn vastgoedportefeuille is binnen 1,5 jaar gegroeid naar 11 appartementen. Deze heb ik aangekocht, gerenoveerd en verhuurd.

Het creatief bedenken van vastgoed oplossingen is mijn kracht, ik werk hierin samen met succesvolle experts die mij ondersteunen waar nodig.

Met behulp van onze speciaal ontwikkelde vastgoed tool heb ik snel inzicht in de cijfers en het bepalen of een locatie aan onze 'criteria' voldoet. Zo kan ik snel en verantwoord schakelen.

Karim Weiss
Founder

Na mijn studie aan de Haagsche Hogeschool ben ik meteen aan de slag gegaan binnen de technische sector in de markt waar ik enkele jaren projecten in buitenland heb verzorgd als Projectmanager.

Binnen grote organisaties heb ik diverse management-en directiesfunctie gehad, waaronder bij Stork in de technische sector, bij Heijmans in de Bouw-en Techniek sector en als laatste bij Krinkels in de landscaping.

Na deze brede ontwikkeling in zowel, Design, Build & Maintain heb ik besloten om als zelfstandig ondernemer verder te gaan. 

Met meer dan 30 jaar kennis, ervaring en netwerk in de bouwsector  durf ik te zeggen dat we de kansen omzetten in succesvol rendement en kunnen we voorkomen dat er onverantwoorde risico’s worden genomen.

Bryan Seton
Founder

 'Passionate Inspirator' noemde een topcoach mij ooit, ik dacht wauw wat een compliment. 'Als het mij lukt om gedreven mensen verder te brengen dan ben ik een heel blij mens'. Voor deze passie doe en geef ik alles. Met C.O.I. als platvorm kunnen we zoveel betekenen voor een grote groep mensen. 

Met mijn internationale netwerk, creativiteit, kennis in business, mensen en property zal ik mijn steen(tje) bijdragen aan Sjoerd & Karim.